0

Cosul dvs. este gol

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Data ultimei actualizări: 23.07.2020

 

Prin prezenta Politică ne propunem să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele Dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

 

  1. Introducere si informații generale

S.C. IMCO CHEMICALS S.R.L, Str. Iernutului, nr. 21, Târgu Mureș, Jud. Mureș, este operatorul website-ului www.cbexclusive.ro . Pentru a ne contacta, va rugam sa folosiți informațiile oferite în pagina de Contact.

În conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. IMCO CHEMICALS S.R.L  are obligatia de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. 

Minorii cu vârsta sub 16 ani nu trebuie să prezinte nicio informație cu caracter personal fără consimțământul părinților sau tutorilor lor. Recomandăm ca toţi părinţii să-și informeze copiii în legătură cu utilizarea responsabilă și în condiţii de siguranţă a datelor personale pe Internet.

 

  1. Prelucrarea datelor pe site

Datele cu caracter personal ale Utilizatorilor sunt prelucrate in stricta conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. Au fost luate masuri organizatorice si tehnice de securitate pentru protejarea site-ului www.cbexclusive.ro impotriva riscurilor care deriva din prelucrarea datelor cu caracter personal.  

2.1       Datele personale colectate:

  1. Persoane fizice: Numele si prenumele, adresa postala completa, adresa de livrare completa, numarul de telefon, adresa de email.
  2. Persoane juridice (în cazul comenzilor efectuate în numele unei persoane juridice): informatii ale persoanei delegate precum: nume si prenumele, numarul de telefon, adresa de email.

Atentie! Refuzul furnizarii datelor solicitate de catre CBExclusive.ro  pentru efectuarea unei Comenzi, determina imposibilitatea de a finaliza Comanda, neincheierea contractului la distanta si implicit imposibilitatea livrarii produselor/serviciilor comandate.

In cazul in care va modificati, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furnizate deja catre CBExclusive.ro  si exista comenzi in derulare, comenzile respective isi pastreaza datele de la momentul efectuarii comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluandu-se in considerare noile date. In cazul in care dumneavoastra divulgati astfel de date catre terti, acestia poarta intreaga responsabilitate pentru propriile actiuni. In asemenea situatii, CBExclusive.ro  nu va fi responsabil pentru niciun fel de prejudiciu. 

Pentru vizitatorii site-ului este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum: adresa IP, navigatorul de internet, locația, paginile web accesate pe site-ul nostru, timpul petrecut pe site, rețeaua de internet, dispozitivul utilizat. Pentru mai multe detalii în acest sens, consultați Politica de cookie.

2.2       Scopurileși temeiurile legale pe care se bazează prelucrarea datelor

Datele dumneavoastră sunt prelucrate în vederea încheierii și executării diferitelor contracte și în unele cazuri în vederea îndeplinirii obligațiilor legale care ne revin. De asemenea, unele activități de prelucrare sunt realizate în baza consimțământului oferit în prealabil, sau pentru atingerea interesului legitim al societății, cu excepția cazurilor în care interesele sau drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale prevalează asupra acestor interese.

Prelucrăm datele Dumneavoastră cu caracter personal în măsura permisă sau impusă de legislația aplicabilă în următoarele scopuri:

 - Receptionarea, procesarea si expedierea de comenzi plasate prin mijloacele electronice    

 - Incasarea contravalorii produselor in sistem ramburs, prin virament bancar sau prin plati cu cardul    

 - Procesarea retururilor    

 - Solutionarea reclamatiilor    

 - Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor    

 - Rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate    

 - Trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

În ceea ce privește comunicările legate de marketing, vă vom oferi toate informațiile după ce ați selectat această opțiune de a primi aceste comunicări și vă vom oferi posibilitatea de a vă dezabona în orice moment.

2.3       Unde se colecteaza datele?

Datele personale ale Utilizatorilor sunt stocate in baza de date a CBExclusive.ro . gazduita la Xservers - SC Web CLASS IT SRL, in baza unui contract de gazduire web.

2.4       Perioada de stocare a datelor

Datele cu caracter personal sunt stocate în vederea prelucrării lor pe durata necesară atingerii scopurilor de prelucrare menționate în prezenta politică și ulterior, pentru perioadele de retenție impuse de legislația aplicabilă. În cazul în care se inițiază o acțiune legală, datele cu caracter personal pot fi păstrate până la finalul acestei acțiuni, inclusiv eventualele perioade de apel sau recurs, iar apoi vor fi șterse sau arhivate, conform prevederilor legislației aplicabile.

În principiu, vă vom păstra datele cu caracter personal pe durata solicitată sau permisă de legislația aplicabilă. Ulterior, la expirarea acestor perioade sau la exercitarea unui dintre drepturile dumneavoastră, în conformitate cu legea, vom elimina/șterge datele dumneavoastră cu caracter personal din sistemele și evidențele noastre și/sau vom lua măsuri pentru a le anonimiza, astfel încât să nu mai puteți fi identificat în baza acestora.

 

  1. Drepturile utilizatorului

Pentru a asigura controlul deplin asupra informațiilor dumneavoastră, în condițiile Regulamentului (UE) 2016/679 vă puteți exercita următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare cu privire la datele Dumneavoastră personal, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate;
  • Dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea C. IMCO CHEMICALS S.R.L cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare;
  • Dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține rectificarea datelor inexacte, precum și completare a datelor incomplete;
  • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege. Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, C. IMCO CHEMICALS S.R.L. să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării în condițiile legii
  • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către companie către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • Dreptul la opoziție, respectiv dreptul de a vă opune la prelucrarea pe viitor a datelor;
  • Dreptul de nu fi supus unei decizii individuale automatizate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai în baza unor activități de prelucrare automate; și
  • Dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal http://www.dataprotection.ro/ sau instanțelor competente, în măsura în care este necesar
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul acordat pentru primirea de buletine informative (prin e-mail/sms/alte canale de comunicare). Vă informăm că această retragere se va aplica pentru viitor și nu va afecta legalitatea prelucrărilor realizate anterior retragerii consimțământului.

 

Va puteti exercita drepturile enumerate mai sus prin adresarea unei cereri scrise, semnate si datate, atasata intr-un email trimis pe adresa: gdpr@cbexclusive.ro sau printr-o cerere datata si semnata trimisa prin posta/curier - la adresa din pagina de Contact.

  1. Transmiterea datelor personale

În desfășurarea activității noastre, vă putem transmite Datele cu caracter personal către:

  1. Instituții publice (precum ANAF), atunci când aceasta constituie o obligație legală;
  2. Instanțe de judecată, autorități de aplicare a legii, autorități de reglementare sau avocați sau alte persoane dacă se dovedește necesar în mod just în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în justiție;
  3. Următorii furnizori de servicii, în baza unor acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal în conformitate cu legislația în domeniu:
  • Microsoft Access 2003 și Saga - pentru facturarea comenzilor
  • GLS Curier – pentru livrarea comenzilor
  • Mailchimp – pentru campaniile email marketing
  • Facebook Ads Manager – pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale
  • Google Ad Words – pentru campaniile de e-marketing
  • Mobil – Pay -  pentru platile online in siguranta

 

  1. Modalitati de contact

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire utilizarea de catre CBExclusive.ro  a datelor personale, va rugam sa ne contactati la adresa și numărul de telefon din pagina de Contact sau la dpo@cbexclusive.ro.

CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB
regulamentul PROGRAMULUI DE FIDELITATE WWW.CBEXCLUSIVE.RO
TERMENI SI CONDITII
  1. ScopulProgramului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB:

 

Programul de fidelitate WWW.CBEXCLUSIVE.RO denumit generic CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB este un program administrat de SC Imco Chemicals SRL cu sediul social în  Tg.Mures, Jud. Mureș, Str. Iernutului nr. 21.,  CUI: RO28635801, F26/688/2011. Programulofera cumparatorilor de pe site-ul www.cbexclusive.ro dreptul la beneficii si/sau oferte exclusive pentru produsele originale Catalin Botezatu comercializate pe siteul Magazinului Oficial Catalin Botezatu (www.cbexclusive.ro), în funcție de numărul de achiziții efectuate si de intervalele de cumparare.

 

CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB acordă puncte bonus și permite acumularea acestora prin cumpărarea produselor de pe site-ul www.cbexclusive.ro, precum și accesul la ofertele personalizate, destinate exclusiv persoanelor care au cumparat de pe site-ul Magazinului Oficial Catalin Botezatu (www.cbexclusive.ro).

 

 

2. Cum poti acumula puncte prin programul CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB?

 

Prin simpla inscriere pe siteul www.cbexclusive.ro, in momentul in care ai facut prima comanda!

 

Programul CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB se adreseaza persoanelor care îndeplinesc simultan următoarele condiții:

  • au calitatea de clienti ai Magazinului Oficial Catalin Botezatu (cumpara de pe site-ul www.cbexclusive.ro)
  • respecta prevederile (termenele si conditiile) acestui Regulament
  • au furnizat anumite date cu caracter personal, in conformitate cu legislatia romaneasca si europeana și conform prevederilor articolului 5 din prezentul Regulament
  • au varsta de cel putin 16 ani impliniti.

 

Administratorul programului isi rezerva dreptul legal de a solicita in orice moment un document care sa faca dovada identitatii persoanelor care doresc sa foloseasca Programul de Fidelitate WWW.CBEXCLUSIVE.RO, pe motive bine intemeiate (de pilda in cazul duplicarii numelor).

 

 

3. Ce ai de facut pentru a beneficia de avantajele programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB?

 

Pasul 1: Te inscrii pe site-ul Magazinului Oficial Catalin Botezatu (sa iti deschizi un cont de client pe www.cbexclusive.ro).

Pasul 2: Efectuezi o comanda pe site-ul Magazinului Oficial Catalin Botezatu (www.cbexclusive.ro).

Pasul 3: Folosesti aplicatia de fidelizare PUNCTELE TALE care se activeaza automat la intrarea in cont a clientului.

 

Aplicatia PUNCTELE TALE este gratuita pentru toti vizitatorii site-ului www.cbexclusive.ro. Aplicatia apare pe ecranele dispozitivelor folosite de clienti in dreapta jos, fie sub forma unui icon cadou (p telefoanele mobile), fie explicit, ca un icon insotit de cuvantul RECOMPENSE (pe desktop)!

 

 

 

4. Care sunt beneficiile programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB?

 

 

Beneficiile programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB sunt:

  • Acumularea de puncte in urma cumparaturilor de pe site-ul Magazinului Oficial Catalin Botezatu.
  • Convertirea punctelor acumulate in reduceri pentru noi achizitii.
  • Oferte personalizate CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB.

 

Scala de acumulare la comenzi efectuate pe site-ul www.cbexclusive.ro este 1 leu = 1 punct CB.

 

 

  1. Datele necesare pentru participarea la programulCBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB sunt urmatoarele:
  • nume, prenume
  • cel putin un canal de contact, care poate fi adresa de e-mail sau numarul de telefon, in vederea efectuarii comunicarilor din partea www.cbexclusive.ro
  • data de nastere in vederea obtinerii cadourilor aniversare oferite de administratorul programului.

 

 

  1. Furnizarea datelor personale, prelucrarea si stocarea lor:

 

Furnizarea datelor de la punctul 5 din prezentul Regulament de catre client este optionala si liber consimtita. Clientul are posibilitatea de a-si modifica / actualiza datele si optiunile initiale, precum si de a folosi punctele asa cum doreste, in functie de optiunile programului.

 

Toate informatiile personale sunt prelucrate in conformitate cu legislatia romaneasca si europeana privind protectia datelor si cu articolul 5 intitulat "Date personale" din acest regulament.

 

Participarea la programul CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB va fi inregistrata in baza electronica a www.cbexclusive.ro doar daca informatiile furnizate in momentul inscrierii sunt complete, in conformitate cu formatul solicitat si utilizabile.

 

Este responsabilitatea fiecarui membru sa actualizeze informatiile sale pe contul sau din site-ul www.cbexclusive.ro. In orice caz, Administratorul programului nu poate fi tras la raspundere in cazul in care membrul nu primeste o oferta din cauza unor informatii neactualizate sau inexacte.

 

www.cbexclusive.ro isi rezerva dreptul legal si legitim de a modifica conditiile de aplicare / functionare a programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB in orice moment.

 

Folosirea punctelor de fidelitate este optionala, conform cu optiunile aplicatiei PUNCTELE TALE (RECOMPENSE).

 

Programul este automatizat prin modulul personalizat din site-ul www.cbexclusive.ro. Administratorul programul nu-și asumă răspunderea pentru eventualele erori tehnice care pot apărea datorită funcționării modulului.

Aplicatia functioneaza in momentul in care cumparatorul se logheaza la contul personal pe site-ul www.cbexclusive.ro.

 

  1. Cum pot obtine punctele de fidelitate:
  • Creare cont – 10 puncte CB.
  • Finalizare comandă – 1 punct CB pentru fiecare 1 RON.
  • Înscriere la newsletter – 10 puncte CB.
  • La mulți ani! – 30 puncte CB acordate când se sărbătorește ziua de naștere; pentru a primi aceste puncte trebuie trecută data nașterii în contul personal; clientii care nu au trecuta data de nastere in contul personal NU beneficiaza de aceste puncte.
  • Invită un prieten – fiecare va primi câte 10 puncte CB.
  • Like la pagina de Facebook Cătălin Botezatu Oficial Store - 10 puncte CB.

 

 

  1. Cum poti folosi punctele CB acumulate in contul personal (RECOMPENSE):

 

Programul CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB ofera 3 (trei) posibilitati de folosire a punctelor CB acumulate in contul personal pe site-ul Magazinului Oficial Catalin Botezatu (www.cbexclusive.ro):

  • Transport Gratuit – 400 puncte CB
  • 50 RON reducere – 600 puncte CB (voucherul se poate folosi la o comandă de minim 100 RON)
  • 15% reducere – 1000 CB (voucherul se poate folosi la o comandă de minim 100 RON)

 

 

  1. Instructiuni de utilizare a punctelor CB:

 

  • Punctele CB apar automat in cont, la logarea in contul personal de pe www.cbexclusive.ro.
  • Prin apasarea butoanelor FOLOSESTE PUNCTE clientul isi alege tipul de recompensa dorit.
  • Exemplu: dacă clientul optează pentru reducerea de 50 ron, aplicatia genereaza automat un cod de voucher care trebuie introdus la finalizarea comenzii in campul de voucher (FOLOSESTE VOUCHER).

 

 

  1. Precizari suplimentare privind acordarea recompenselor prin programul CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB:
  • Odata folosita o recompensa punctele aferente se scad din totalul punctelor existente in cont.
  • Pe o comanda se poate folosi o singura recompensa la alegere.
  • Recompensa de TRANSPORT GRATUIT nu se cumuleaza cu pachetele la oferta.
  • Punctele acumulate sunt disponibile in contul personal pentru o perioada de maxim 3 luni calendaristice. Dupa 3 luni, daca clientul nu a folosit recompensele oferite prin punctele acumulate, punctele se sterg automat din cont.
  • Recompensele NU se cumuleaza cu alte vouchere active, in schimb se cumuleaza cu reducerile vizibile de pe site.

 

 

  1. Dispozitii finale:

 

Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile Generale si de a informa clientii cu privire la orice modificare prin mijloacele cele mai potrivite (scrisoare, e-mail, actualizarea noilor termeni si conditii generale pe site-ul www.cbexclusive.ro, etc).


Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB isi rezerva, de asemenea, dreptul de a modifica sau suspenda Programul de Fidelitate WWW.CBEXCLUSIVE.RO .

 

Se precizeaza ca, in cazul incetarii definitive a Programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB sau al unei restructurari complete a acestuia, care implica pierderea ofertelor valabile punctelor acumulate, membrii vor fi informati printr-un mijloc considerat de administratorul programului  ca fiind cel mai potrivit (scrisoare, e-mail sau SMS, etc.).

 

In plus, Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB nu poate garanta ca punctele acumulate si neutilizate vor putea fi refolosite sub orice forma in cadrul unei modificari a programului.

 

Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB isi rezerva posibilitatea de a nu contacta membrii care nu sunt activi in Programul de Fidelitate WWW.CBEXCLUSIVE.RO  (adica cei care nu au facut o achizitie de mai mult de 3 luni) pentru a informa despre eventualele modificari aduse programului.

 

Nici o actualizare, modificare sau suprimare a Programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB nu va da dreptul membrilor la despagubire.

 

Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB este exonerat de orice raspundere pentru toate consecintele directe sau indirecte ale eventualelor functionari defectuoase ale Programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB. Cu toate acestea, in eventualitatea unei functionari defectuoase, Administratorul programului CBEXCLUSIVE FIDELITY CLUB va depune toate eforturile pentru ca membrul (clientul) sa poata pastra beneficiile aferente acumularii de zile de cumparare si puncte.