Întrebări frecvente

Comandă ONLINE. Trimiterea comenzilor către operatorii noştri se face doar după ce datele de livrare/facturare au fost completate. În cazul în care sunteţi logat, informaţiile personale se completează automat. În cazul în care nu sunteţi logat dar aveţi utilizator creat pe https://www.cbexclusive.ro/ trebuie doar să va logaţi iar datele personale se vor completa automat cu cele salvate în contul de utilizator. Dacă nu doriţi să va înregistraţi ca şi utilizator însă doriţi să comandaţi produsele din coş, este nevoie să completaţi câmpurile formularului după care apăsaţi butonul "Confirmă comanda". Verificaţi din nou dacă datele sunt corecte iar produsele comandate sunt cele pe care le doriţi şi apăsaţi butonul "Trimite comandă". Comandă TELEFONICĂ. Consultanţii şi operatorii noştri vă stau la dispoziţie de luni până vineri între orele 08:00 - 16:00. Pentru comenzi telefonice sunaţi la numerele afişate pe site însă recomandarea noastră este să plasaţi comenzile online. PROGRAM DE LUCRU. Magazinul online funcţionează în regim non-stop, plasarea comenzilor online nefiind sub nici o formă condiţionată. Operarea comenzilor se face în intervalul de lucru al operatorilor noştri, respectiv de luni până vineri între orele 08:00 - 16:30 în ordinea sosirii comenzilor şi în limita stocului disponibil. Comenzile primite vineri după ora 15:00, sâmbătă sau duminică vor fi operate doar luni începând cu ora 08:00, în ordinea sosirii acestora.

Plata se poate efectua în 2 moduri: 1. În sistem ramburs Dacă selectaţi ca şi modalitate de plata "Ramburs la primirea coletului", valoarea totală a comenzii se va achita în momentul în care curierul livrează coletul. VALABIL DOAR PE TERITORIUL ROMÂNIEI. 2. Online cu card bancar Dacă selectaţi ca şi modalitate de plata "Online cu card bancar" veţi fi direcţionat către partenerul nostru de plăti online securizate MOBILPAY. După ce introduceţi datele personale în formularul de plăti online, veţi fi redirecţionat pe site-ul nostru pentru mesajul de confirmarea a plăţii. Pentru plata online se acceptă carduri de credit sau debit emise sub una dintre siglele: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Dîner's Club (detalii pe www.mobilpay.ro). Dacă plata s-a efectuat cu succes comandă va fi trimisă către noi. În cazul în care pe parcursul procesului de plata intervine o eroare (renunţaţi la plata, nu aveţi bani suficienţi în cont, cardul este expirat ... etc) la sfârşit veţi primi un mesaj de eroare iar comanda este anulată.

Expedierea produselor Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid, costurile de transport fiind evidentiate separat in cosul de cumparaturi.Termenul de livrare standard este de 24-48 de ore, însă pentru că livrarea comenzilor se face printr-o terţă companie, nu ne asumăm întârzierile. Coletul va fi livrat la adresa specificată pe comandă, plata în sistem ramburs făcându-se la înmânarea coletului. Transportul pentru comenzi in valoare de pana la 250 lei este de 19 lei. Transportul este gratuit pentru comenzi în valoare de peste 250 lei pe teritoriul Romaniei. TRANSPORTUL PENTRU COMENZI DIN STRĂINĂTATE (Pretul include TVA): 1. Ungaria - 9 Euro 2. Republica Ceha, Slovenia, Slovacia, Bulgaria - 15 Euro 3. Polonia, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Lichstestein, Austria, Italia - 15 Euro 4. Danemarca, Franta, Marea Britanie, Irlanda, San Marino, Vatican, Monaco, Portugalia, Spania - 20 Euro 5. Elvetia - 40 Euro 6. Grecia, Andorra, Gibraltar, Suedia, Finlanda, Malta, Cipru, Estonia, Lituania, Letonia, Turcia - 51 Euro 7. Norvegia - 76 Euro Returul de marfa Returul de marfă se acceptă în 14 zile calendaristice de la primirea produsului. TOATE cererile de retur se adresează în scris pe adresa de e-mail office@cbexclusive.ro (nu se iau în considerare cererile făcute pe alte mijloace de comunicare: Zopim, Facebook sau telefonic). Numai după ce primiţi acceptul scris al operatorului nostru de pe această adresa, se va returna marfă prin firma de curierat. Fiecare client beneficiaza de un retur gratuit, (prin intermediul firmei de curierat GLS, doar pe teritoriul Romaniei), cheltuielile fiind suportate de SC IMCO CHEMICALS SRL. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă sunt în ambalajele originale şi intacte. Retururile trimise cu contravaloarea comenzii ramburs nu vor fi acceptate! Restituirea contravalorii produselor returnate se va face în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului returnat, prin virament bancar într-un cont precizat de client, sau prin Mandat poştal. Comisioanele bancare, generate de plata într-un cont bancar, vor fi suportate de client.

TOATE PRODUSELE AU TERMEN DE GARANȚIE 30 DE ZILE PENTRU DEFICIENȚELE DE CALITATE PREVĂZUTE ÎN HG 665/1995. RECLAMAȚIILE ÎNTEMEIATE VOR FI REZOLVATE DE CĂTRE SC IMCO CHEMICALS S.R.L. PRIN ÎNLOCUIRE, REMEDIERE SAU RESTITUIREA CONTRAVALORII DUPĂ CAZ, CONFORM LEGI 449/2003

CONFIDENŢIALITATE SC IMCO CHEMICALS S.R.L. se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, codul numeric personal, numărul de telefon, domiciliul şi adresa de email. În momentul în care doriţi să cumpăraţi online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare şi modalitatea de plata. Prin completarea formularului de comandă de pe site, declaraţi că sunteţi de acord ca numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei SC IMCO CHEMICALS S.R.L., care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate informaţiile mai sus menţionate, fără alte obligaţii şi plăti ulterioare faţă de persoana dvs. De asemenea, sunteţi de acord să primiţi informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, prin poştă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la SC IMCO CHEMICALS S.R.L. şi de la partenerii săi cu grijă selectaţi. În cazul în care nu doriţi să primiţi astfel de informaţi, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, puteţi oricând să refuzaţi primirea acestora. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC IMCO CHEMICALS S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs. La cererea dvs. scrisă, datată şi semnată, trimisă pe adresa office@cbexclusive.ro , anual, SC IMCO CHEMICALS S.R.L., în mod gratuit, va confirma dacă utilizează datele furnizate de dvs. sau va înceta orice prelucrare a acestora. SC IMCO CHEMICALS S.R.L. va rectifica, actualiza, bloca, şterge sau transforma în date anonime pe toate acelea a căror folosire nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor împotriva prelucrării datelor personale şi libera lor circulaţie. SC IMCO CHEMICALS S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, întrebări sau reclamaţii referitoare la politică de confidenţialitate, va rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: office@cbstore.net.