Cum comand?
Comandă ONLINE. Trimiterea comenzilor către operatorii noştri se face doar după ce datele de livrare/facturare au fost completate. În cazul în care sunteţi logat, informaţiile personale se completează automat. În cazul în care nu sunteţi logat dar aveţi utilizator creat pe https://www.cbexclusive.ro/ trebuie doar să va logaţi iar datele personale se vor completa automat cu cele salvate în contul de utilizator. Dacă nu doriţi să va înregistraţi ca şi utilizator însă doriţi să comandaţi produsele din coş, este nevoie să completaţi câmpurile formularului după care apăsaţi butonul "Confirmă comanda". Verificaţi din nou dacă datele sunt corecte iar produsele comandate sunt cele pe care le doriţi şi apăsaţi butonul "Trimite comandă". Comandă TELEFONICĂ. Consultanţii şi operatorii noştri vă stau la dispoziţie de luni până vineri între orele 08:00 - 16:00. Pentru comenzi telefonice sunaţi la numerele afişate pe site însă recomandarea noastră este să plasaţi comenzile online. PROGRAM DE LUCRU. Magazinul online funcţionează în regim non-stop, plasarea comenzilor online nefiind sub nici o formă condiţionată. Operarea comenzilor se face în intervalul de lucru al operatorilor noştri, respectiv de luni până vineri între orele 08:00 - 16:30 în ordinea sosirii comenzilor şi în limita stocului disponibil. Comenzile primite vineri după ora 15:00, sâmbătă sau duminică vor fi operate doar luni începând cu ora 08:00, în ordinea sosirii acestora.
Modalitati de plata
Plata se poate efectua în 2 moduri: 1. În sistem ramburs Dacă selectaţi ca şi modalitate de plata "Ramburs la primirea coletului", valoarea totală a comenzii se va achita în momentul în care curierul livrează coletul. VALABIL DOAR PE TERITORIUL ROMÂNIEI. 2. Online cu card bancar Dacă selectaţi ca şi modalitate de plata "Online cu card bancar" veţi fi direcţionat către partenerul nostru de plăti online securizate MOBILPAY. După ce introduceţi datele personale în formularul de plăti online, veţi fi redirecţionat pe site-ul nostru pentru mesajul de confirmarea a plăţii. Pentru plata online se acceptă carduri de credit sau debit emise sub una dintre siglele: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Dîner's Club (detalii pe www.mobilpay.ro). Dacă plata s-a efectuat cu succes comandă va fi trimisă către noi. În cazul în care pe parcursul procesului de plata intervine o eroare (renunţaţi la plata, nu aveţi bani suficienţi în cont, cardul este expirat ... etc) la sfârşit veţi primi un mesaj de eroare iar comanda este anulată.
Livrare si retur
Expedierea produselor Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid, costurile de transport fiind evidentiate separat in cosul de cumparaturi.Termenul de livrare standard este de 24-48 de ore, însă pentru că livrarea comenzilor se face printr-o terţă companie, nu ne asumăm întârzierile. Coletul va fi livrat la adresa specificată pe comandă, plata în sistem ramburs făcându-se la înmânarea coletului. Transportul pentru comenzi in valoare de pana la 250 lei este de 19 lei. Transportul este gratuit pentru comenzi în valoare de peste 250 lei pe teritoriul Romaniei. TRANSPORTUL PENTRU COMENZI DIN STRĂINĂTATE (Pretul include TVA): 1. Ungaria - 9 Euro 2. Republica Ceha, Slovenia, Slovacia, Bulgaria - 15 Euro 3. Polonia, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Lichstestein, Austria, Italia - 15 Euro 4. Danemarca, Franta, Marea Britanie, Irlanda, San Marino, Vatican, Monaco, Portugalia, Spania - 20 Euro 5. Elvetia - 40 Euro 6. Grecia, Andorra, Gibraltar, Suedia, Finlanda, Malta, Cipru, Estonia, Lituania, Letonia, Turcia - 51 Euro 7. Norvegia - 76 Euro Returul de marfa Returul de marfă se acceptă în 14 zile calendaristice de la primirea produsului. TOATE cererile de retur se adresează în scris pe adresa de e-mail office@cbexclusive.ro (nu se iau în considerare cererile făcute pe alte mijloace de comunicare: Zopim, Facebook sau telefonic). Numai după ce primiţi acceptul scris al operatorului nostru de pe această adresa, se va returna marfă prin firma de curierat. Fiecare client beneficiaza de un retur gratuit, (prin intermediul firmei de curierat GLS, doar pe teritoriul Romaniei), cheltuielile fiind suportate de SC IMCO CHEMICALS SRL. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă sunt în ambalajele originale şi intacte. Retururile trimise cu contravaloarea comenzii ramburs nu vor fi acceptate! Restituirea contravalorii produselor returnate se va face în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului returnat, prin virament bancar într-un cont precizat de client, sau prin Mandat poştal. Comisioanele bancare, generate de plata într-un cont bancar, vor fi suportate de client.
Garantie
TOATE PRODUSELE AU TERMEN DE GARANȚIE 30 DE ZILE PENTRU DEFICIENȚELE DE CALITATE PREVĂZUTE ÎN HG 665/1995. RECLAMAȚIILE ÎNTEMEIATE VOR FI REZOLVATE DE CĂTRE SC IMCO CHEMICALS S.R.L. PRIN ÎNLOCUIRE, REMEDIERE SAU RESTITUIREA CONTRAVALORII DUPĂ CAZ, CONFORM LEGI 449/2003

Termeni si conditii de utilizare

Bine ați venit la magazinul online Cătălin Botezatu, unicul magazin virtual care îi poartă pe împătimiții modei în lumea creaților binecunoscutului designer român, oferindu-le posibilitatea de a-i cumpara produsele de înalta calitate destinate atât femeilor cât și bărbaților.

SC IMCO CHEMICALS SRL vă ofera accesul la site-ul https://www.cbexclusive.ro/ și utilizarea acestuia sub rezerva acceptării termenilor și condițiilor, de aceea vă rugăm să le citiți cu atenție.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile ce reglementează utilizarea acestui site web, precum și modalitatea de achiziționare a produselor.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de SC IMCO CHEMICALS S.R.L. Întregul conținut al paginii este protejat prin legislația românească și internațională a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC IMCO CHEMICALS S.R.L. Aveți permisiunea de a tipări sau descărca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe și alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comercială. Folosirea fără acordul SC IMCO CHEMICALS S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislatiei în vigoare.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea și utilizarea acestei pagini, va asumați riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea ei și a Internetului. Vizitarea paginii implică acceptarea acestor termeni și condiții. SC IMCO CHEMICALS S.R.L. nu garantează că pagina va funcționa neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Nici una din informațiile ori datele prezentate nu crează obligații în sarcina SC IMCO CHEMICALS S.R.L.

CONDIȚII DE RETURNARE

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați produse de la noi. Dacă totuși, din anumite motive, nu sunteți mulțumit de produsele comandate, le puteți returna iar noi vă vom returna contravaloarea acestora. Conform legislației, clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, anunțând acest retur în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, pe adresa de email sau numărul de fax din pagina de contact. În cererea de retur nu uitați să menționați numărul comenzii. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe alte căi online. Puteți opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziționarea altor produse din magazinul nostru. Clientul beneficiaza de un retur gratuit, fara cheltuieli de trasnport. După recepționarea coletului supus returului și constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare, SC IMCO CHEMICALS S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 calendaristice de zile de la data primirii returului.

! IMPORTANT Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară.

! Produsele achiziționate în cadrul ofertelor de tipul 1+1 Gratis, se returnează ambele, dacă se dorește returnarea contravalorii acestora. În cazul schimburilor de mărimi sau produs se acceptă și returnarea unuia singur pentru schimbarea cu alt produs similar ca preț.

Orice retur care nu respectă condițiile de mai jos va fi refuzat.

Condiții de returnare

1. Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid GLS livrată direct la adresa indicată, din emailul primit. 


2. Dacă nu primiți același produs/mărime/culoare pe care ați comandat-o, produsul se poate returna fără a plăti taxa tur-retur.

! IMPORTANT Este posibil să existe diferență de nuanță față de cea din poză datorită luminii, precum și a setărilor monitoarelor .

*ATENȚIE Pe site sunt trecute dimensiunile pentru fiecare produs - dacă produsul nu vi se potrivește înseamnă că nu ați consultat tabelul de mărimi iar taxele de transport vor fi suportate de către dvs.

- Toate produsele au termen de garanție 30 de zile pentru deficiențele de calitate prevăzute în HG 665/1995. Reclamațiile întemeiate vor fi rezolvate de către SC IMCO CHEMICALS S.R.L. prin înlocuire, remediere sau restituirea contravalorii după caz, conform legi 449/2003

- Cheltuielile legate de înlocuirea produselor defecte, de remedierea sau de restituirea contravalorii acestora vor fi suportate de către SC IMCO CHEMICALS S.R.L.

- Consumatorul nemulțumit de modul de rezolvare a reclamației sale poate să se adreseze, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor sau, după caz, instanțelor judecătorești competențe.

CONFIDENȚIALITATE

SC IMCO CHEMICALS S.R.L. se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. Prin completarea și trimiterea formularului de comandă de pe site, sunteți de acord ca numele și datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei SC IMCO CHEMICALS S.R.L., care își rezervă dreptul de a prelucra, publică, utiliza pentru acțiuni de reclamă, marketing și publicitate informațiile mai sus menționate, fără alte obligații și plăți ulterioare față de persoana dvs.

SC IMCO CHEMICALS S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă și nici nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site.

PROMOŢII


NEWSLETTER ȘI ALTE INFORMAȚII

Abonarea la newsletter esta gratuită și implică acordul tuturor specificațiilor din această secțiune. Pentru dezabonare este suficient să ne trimiteți un mesaj în acest sens. Mesajul trebuie să vina de pe adresa de mail pentru care doriți dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam! Nu închiriem, vindem sau înstrăinam sub nici o formă datele abonaților noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeași cu un contract valabil încheiat între cele două părți. Acest magazin online funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român. Orice conflict apărut între SC IMCO CHEMICALS S.R.L. și parteneri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor românești, conform legilor in vigoare.

SC IMCO CHEMICALS S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără notificare în prealabil.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
CONFIDENŢIALITATE SC IMCO CHEMICALS S.R.L. se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, codul numeric personal, numărul de telefon, domiciliul şi adresa de email. În momentul în care doriţi să cumpăraţi online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare şi modalitatea de plata. Prin completarea formularului de comandă de pe site, declaraţi că sunteţi de acord ca numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei SC IMCO CHEMICALS S.R.L., care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate informaţiile mai sus menţionate, fără alte obligaţii şi plăti ulterioare faţă de persoana dvs. De asemenea, sunteţi de acord să primiţi informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, prin poştă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la SC IMCO CHEMICALS S.R.L. şi de la partenerii săi cu grijă selectaţi. În cazul în care nu doriţi să primiţi astfel de informaţi, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, puteţi oricând să refuzaţi primirea acestora. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC IMCO CHEMICALS S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs. La cererea dvs. scrisă, datată şi semnată, trimisă pe adresa office@cbexclusive.ro , anual, SC IMCO CHEMICALS S.R.L., în mod gratuit, va confirma dacă utilizează datele furnizate de dvs. sau va înceta orice prelucrare a acestora. SC IMCO CHEMICALS S.R.L. va rectifica, actualiza, bloca, şterge sau transforma în date anonime pe toate acelea a căror folosire nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor împotriva prelucrării datelor personale şi libera lor circulaţie. SC IMCO CHEMICALS S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, întrebări sau reclamaţii referitoare la politică de confidenţialitate, va rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: office@cbstore.net.
Politica de utilizare cookie-uri

1. Ce este un cookie?

Un cookie este un fișier de mici dimensiuni care este trimis către calculatorul Dvs., către telefonul mobil sau alt dispozitiv atunci când vizitați un website și care va recunoaște dispozitivul Dvs. în viitor. Aceste tipuri de fișiere au mai multe funcții diferite, de exemplu memorarea preferințelor Dvs. și a articolelor alese, asistând atât la îmbunătățirea experienței pe site cât și asigurându-se de relevanța pentru Dvs. a reclamelor și ofertelor pe care le veți vedea. Aceste cookie-uri pot fi împărțite în 4 categorii, detaliate mai jos.

Categorie 1. Cookie-uri strict necesare

Aceste cookieuri sunt esențiale pentru ca siteul să poată furniza serviciile cerute de Dvs., ca exemplu memorarea articolelor din coșul Dvs. de cumpărături. Categorie 2: Cookie-uri de performanță Acest tip de cookie adună informații anonime despre modul în care utilizatorii folosesc site-ul iar informația este alăturată de ceilalți utilizatori pentru a ne ajuta în îmbunătățirea site-ului. De exemplu folosim cookie-ul Google Analytics pentru a înțelege cum ajung vizitatorii pe site-ul nostru, cum navighează pe site și evidențiază domenii în care putem putem progresa, cum ar fi navigarea pe site, experiența cumpărătorului și campanii de marketing. Informația stocată de acest cookie nu arată niciodată informații personale din care s-ar putea stabili informația Dvs. individuală.

Categorie 3: Cookie-uri de functionalitate

Acestea rețin alegerile făcute ca limba, parametrii de căutare ca mărimea, culoarea sau linia de produse. Acestea pot fi folosite ulterior pentru a vă asigura o experiență mai relevantă alegerilor făcute de Dvs. și pentru a face vizitele mai personalizate și mai plăcute. Informația este de asemenea îmbinată anonim cu alți utilizatori pentru a ne ajuta să îmbunătățim modul de operare a site-ului. De exemplu opțiunea Articol salvat folosește un cookie pentru a ține minte produsele pe care le doriți să le salvați în timpul navigării pe website.

Categorie 4: Cookie-uri de targetare si cookie-uri de publicitate

Aceste cookie-uri colectează informații despre obiceiurile de navigare pentru a vă oferi reclame relevante de care ați putea fi interesați. Țin minte site-urile pe care le vizitați iar această informație este împărtășită cu terțe părți care doresc să vă afișeze publicitate. Puteți schimba setările în browserul Dvs. pentru a preveni stocarea cookie-urilor pe calculatorul sau dispozitivul Dvs. fără acordul Dvs. explicit. Secțiunea Ajutor (Help) a browserului Dvs. în mod normal vă va da detalii despre modul de administrare/setare a cookie-urilor.

Statistici website

Putem dezvălui statistici anonime, globale despre numărul de vizite pe acest website sau numărul de cumpărături efectuate, cerute de investitorii noștri. Folosim serviciile unei companii independente de măsurare și cercetare pentru a aduna date despre vizitatorii acestui website în numele nostru folosind cookie-uri și cod de programare încorporat în website. Atât cookieul cât și codul încorporat furnizează statistici despre vizitele pe paginile site-ului, durata individuală a vizionării fiecărei pagini, calea parcursă de vizitatori pe pagini, informații despre setările monitorului vizitatorilor si alte date generale. Cbstore folosește si stochează aceste informații pentru a-și îmbunătăți serviciile. Informații mai detaliate despre modul de obținere și folosire a acestor date pot fi obținute prin contactarea noastra la: office@cbexclusive.ro. Protejarea siguranței Dvs. Putem folosi informații personale, furnizate de Dvs. pentru a efectua verificări anti-fraudă corespunzătoare. Informația personală furnizată de Dvs. poate fi dezvăluită unei referințe de credit sau unei agentii de prevenire a fraudei, care poate ține în evidență această informație. Acesta se face doar pentru a vă confirma identitatea – nu se face o verificare a creditului și ratingul creditului Dvs. rămâne neafectat.

Transferul informatiilor Dvs.

Informația pe care-l colectăm de la Dvs. va fi procesat de angajații Cbstore sau angajații unor furnizori Cbstore. Această procesare poate fi necesară de exemplu pentru a vă îndeplini comanda, a vă procesa detaliile de plată sau pentru a furniza servicii de asistență. Din păcate transmisia informațiilor pe internet nu este complet sigură. Ne vom strădui să vă apărăm datele personale, dar nu putem garanta securitatea datelor Dvs. transmisă prin intermediul site-ului nostru; orice transmisie de date o faceți pe propriul risc. După ce am primit datele Dvs., vom folosi proceduri stricte și funcții de securitate pentru a încerca prevenirea accesului neautorizat.

Divulgarea informatiilor Dvs.

S-ar putea să divulgăm informațiile Dvs. oricărui companii din grupul nostru de companii. De asemenea putem divulga informațiile Dvs. personale către terțe părți: în cazul în care Cbstore vinde sau cumpără orice companie sau active dacă Cbstore sau substanțial toate activele sale sunt achiziționate de o terță parte, în cazul acesta informațiile personale pe care le deținem despre clienții noștri va fi una din activele transferate; sau dacă suntem obligați legal să dezvăluim sau să împărtășim datele Dvs. personale, în cazul în care trebuie să aplicăm termenii de utilizare Cbstore sau dacă trebuie să protejăm drepturile, proprietatea sau siguranța Cbstore sau a clienților noștri. Acesta include împărtășirea informațiilor între companii sau organizații cu scopul de a ne proteja împotriva fraudei și de a reduce riscurile de credit.

Site-uri de terta parte

Site-ul nostru poate afișa linkuri către și poate primi linkuri de la site-uri din rețeaua noastră de parteneri, agenții de publicitate și altă părți terțe. Dacă accesați un link către oricare dintre aceste site-uri, vă rugăm să aveți în considerare faptul că aceste site-uri au politici proprii de confidențialitate și noi nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate pentru aceste politici. Vă rugăm să citiți aceste politici înainte de a submite orice informație personală pe site-urile lor.

Verificarea datelor Dumneavoastra

Dacă doriți să verificați informațiile pe care le-ați trimis către Cbstore, contactați-ne pe website la secția Contact. Procedurile noastre de securitate înseamnă că putem cere dovezi ale identității Dvs. înainte de a vă divulga informații. Această dovadă a identității va consta în adresa Dvs. de email și parola aleasă la înregistrare. Astfel trebuie să țineți această informație în siguranță deoarece veți fi responsabil pentru orice acțiune ce vom face ca răspuns pentru o solicitare din partea persoanei care folosește adresa Dvs. de email și parola Dvs. Vă recomandăm să nu folosiți opțiunea browserului Dvs. de memorare a parolelor deoarece alte persoane care folosesc aceeași terminal cu Dvs. pot accesa aceste informații.

Contactare Cbstore

Aveți dreptul de a accesa informațiile pe care Cbstore deține despre Dvs. Dreptul Dvs. de accesare poate fi exercitat în acord cu Actul. Puteți depune gratuit o cerere de acces, însă în funcție de informația cerută putem aplica o taxă pentru a acoperi costurile noastre privind furnizarea informațiilor cerute de Dvs. Vă vom notifica asupra taxei dacă este cazul și vom cere confirmarea Dvs. dacă doriți să continuați și să plăatiți această taxă. Suntem întotdeauna încântați să auzim de la clienții noștri (chiar și dacă este vorba despre o reclamație!). Suntem recunoscători pentru timpul petrecut de Dvs. cu furnizarea informațiilor necesare pentru a garanta clienților noștri satisfație totală – dorim să vă reîntoarceți pe site-ul Cbstore și să ne recomandați prietenilor și familiei. Ne puteți contacta pe website la secțiunea Contact.

Produs adăugat în lista de dorințe

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.